KOOKLUS IS DAAR WAAR U HANDEN TE KORT KOMT!

KLUSSEN

Bij Königs kooklus denken we graag mee met de klant.

We kennen het allemaal! Twee linker handen, niet genoeg dagen in de week, of simpelweg geen zin om thuis te klussen? Königs Kooklus is de uitkomst!

Bij Königs Kooklus is het belangrijk dat u tevreden bent.

Daarom denken we graag met u mee. Of het nou gaat om het leggen van laminaat of het ophangen van lampen. Schilderklussen binnen of buiten of het inbouwen van een kast op maat. Wij horen graag wat uw wensen zijn, bij Königs Kooklus kan het allemaal!

Wij zijn er trots op dat onze klantenkring bestaat uit terugkerende klanten

Veel van onze klanten vinden het prettig vinden om een vaste ‘klusjesman’ te hebben. Bij deze klanten komen we regelmatig over de vloer. Even een lampje ophangen? Geen probleem! Is de schutting aan vervanging toe? Gaan we regelen! We laten kwaliteit graag voor zichzelf spreken, en geven klanten daarom ook de mogelijkheid een review te schrijven. Wij nodigen u graag uit om de foto’s en reviews op de website te bekijken!

Schuift u een klus al te langs voor u uit? Is een inbouw kast op dat rommel kamertje toch wel een goed idee? Neem dan contact op via het contactformulier en wij denken graag met u mee!